AYDIN / GERMENCİK - Ortaklar Adabelen Ortaokulu

Mrt

Nevruz kutlama programı; Saygı duruşu ve İstiklal marşının ardından Nevruz ateşi eşliğinde günün anlam ve önemini belirten konuşma, şiirler ve Nevruz kutlama gelenekleriyle ilgili bilgiler verilmesiyle devam etti. Törenin sonunda, mendil kapmaca oyunu, halat çekme yarışması ve sandalye kapmaca oyunlarının oynanmasıyla tören çoşku içinde sona erdi.

Törenin hazırlanmasında emeği geçen öğretmen ve öğrencilerimze teşekkür ederiz.

Mrt

18 Mart Çanakkale Zaferi'nin 109. yılında, vatan için canlarını feda eden aziz şehitlerimizi rahmet ve minnetle anıyoruz. Zaferin anlamı, milletimizin birlik ve beraberlik içinde neler başarabileceğini gösteriyor.

Bu destansı zaferin temelinde güçlü bir inanç, büyük bir vatan aşkı ve özgürlük tutkusu vardır.

Programın hazırlanmasında eğemeği geçen tüm öğrenci ve öğretmenlerimizi tebrik ederiz.

Mrt

Türk Kurtuluş Savaşı'nın en zor döneminde, bir millî marşa duyulan ihtiyacı göz önüne alarak yazılan ve bizlere armağan edilen bu milli marşı, öğrencilerimiz hep bir ağızdan coşku ve gururla okuyarak Mehmet Akif Ersoy'u saygıyla andı.

Mrt

Çocuk kitabı yazarı Hanzade Servi okulumuzu ziyaret etti.

Ara

Dilimizin Zenginlikleri projesi kapsamında yer alan "Bilen Oturur" etkinliği öğrencilerimizle yapılmıştır. Yeni öğrenilen kelimelerin kavratılmasında kullanılan bu etkinlik sayesinde öğrencilerin eğlenerek öğrenmeleri sağlanmıştır.

Ara

Kas

24 Kasım Öğretmenler Günü Kutlama Programı Çerçevesinde Okulumuzda Bir Kutlama Programı Gerçekleştirildi.

Kas

Okulumuz Öğretmen ve öğrencileri tarafından hazırlanan "10 Kasım Atatürk'ü Anma " programı gerçekleştirildi.

Kas

Okulumuzda 29 Ekim 2023 Cumhuriyet'imizin 100. Yılı Coşkuyla Kutlandı.